Takmicenje plivanje-skola plivanja

Veliko takmicenje

Plivački klub ''NuN'' organizovaće takmičenje koje će omogućiti svim polaznicima škole plivanja da pokažu svoja znanja i sposobnosti u plivačkim tehnikama sticanih u protekloj sezoni.
Skola plivanja Beograd

Treniraj besplatno u avgustu

Uplatom OBJEDINJENE ČLANARINE ZA JUN I JUL u iznosu od ukupno 5100rsd stari članovi PK '' NuN'' obezbeđuju mogućnost BESPLATNOG korišćenja usluge škole plivanja u avgustu!

Besplatna škola plivanja tokom zimskog raspusta

Dragi drugari, plivački klub NUN za vreme zimskog raspusta od 1.02. do 15.02.2018. godine organizuje besplatnu školu plivanja za svu decu iz vrtića i decu osnovnih škola od I do IV razreda sa teritorije Novog Beograda, Zemuna i Bežanijske kose. 

Srećni praznici!

Poštovani roditelji i deco, usled novogodišnjih i božićnih praznika i redovnog tehničkog održavanja, bazen nece raditi od 30.12.2017. do 7.01.2018.

NUN festival

PK NUN je 4. i 5. decembra organizovao NUN FESTIVAL, kao formu javnog časa.

U nove pobede!

Na bazenu u OŠ 20. Oktobar na Novom Beogradu počinje upis dece u našu školicu plivanja za sezonu 2017/2018. Molimo stare članove da se radi što bolje organizacije rada, formiranja što funkcionalnijih grupa i obezbeđivanja što kvalitetnihih časova obuke plivanja, jave trenerima na lokacijama za sve dalje informacije i dogovor.